O nás Kontakty
V tuto chvíli nejste přihlášen(a).  |   Přihlásit     Registrovat
Aktuální zprávy z domova
Přidáno: 27.09.2016
Anarchista Martin Ignačák stíhaný pro přípravu teroristického útoku na vlak opustil v úterý vazbu. Propustil ho vrchní soud, který podle Ústavního chyboval, když Ignačáka ponechával rok a čtyři měsíce za mřížemi. Muži hrozí až výjimečný trest.
Přidáno: 27.09.2016
Bývalý advokát Miloš Vlasák má jít za zpronevěru zhruba 65 milionů korun z advokátní úschovy na 8 let do vězení. Rozhodl o tom pražský městský soud. Rozsudek není pravomocný. Kauza je označována za zřejmě největší podvod v dějinách české advokátní úschovy.
Přidáno: 27.09.2016
Soud uznal trenéra Vladimíra Růžičku vinným ze zpronevěry. Dostal pokutu 400 tisíc. Obžaloba Růžičkovi dávala za vinu, že v letech 2012 a 2013 coby trenér pražské Slavie převzal půl milionu korun a nepřiznal je v účetnictví klubu. Růžička od začátku tvrdil, že s otcem svého svěřence - podnikatelem Miroslavem Palaščákem - dojednával pouze sponzorský dar. Tomu ale soudce Tome Frankič neuvěřil.
Přidáno: 27.09.2016
Obvodní soud pro Prahu 1 bude znovu řešit kauzu vyvěšení červených trenýrek nad Pražským hradem. Soud tak vyhověl státní zástupkyni, která si na dřívější verdikt o tom, že vyvěšení nebylo trestným činem, stěžovala.
Detail éčka
Detail
KódE401
NázevAlginát sodný
KategorieStabilizátor, Želírující látka, Zahušťovadlo
VlastnostiNejsou známy nežádoucí účinky - Nejsou známy nežádoucí účinky
PoužitíPoužívá se jako stabilizátor v mražených výrobcích.
ÚčinkyV běžném množství nejsou známy žádné negativní účinky na lidské zdraví.

Copyright 2012 duchna.cz, všechna práva vyhrazena

O nás | Pro partnery | Kontakty
www.rettigova.cz www.bio-life.cz www.viet-info.cz

Proinvence, s.r.o.

Truhlářská 1108/3

Praha 1

Czech Republic
info@duchna.cz


Jsme internetový portál zaměřený nejen na potraviny a jídlo. Cílem portálu Duchna.cz je propojení všech oblastí gastronomie, poskytování aktuálních informací a to vážnou i zábavnou formou.

Developed & Designed By 5Q, spol. s r.o.