O nás Kontakty
V tuto chvíli nejste přihlášen(a).  |   Přihlásit     Registrovat
Aktuální zprávy z domova
Přidáno: 29.09.2016
Ministerstvo dopravy nevylučuje příspěvky krajům na opravy silnic druhých a třetích tříd. Zatím ale nemá jasno, o jakou částku případně půjde. Kraje by dotace uvítaly. Letos jim ministerstvo na opravy poslalo téměř 7,5 miliardy korun.
Přidáno: 29.09.2016
Do nedalekých Neratovic musí každé ráno dojíždět autobusem děti ze středočeských Čakoviček. Do jednoho vozu se jich přitom často musí natěsnat až osmdesát. Podobně přetížené jsou ale i další spoje kolem Prahy, a to hlavně kvůli tomu, že se do vesnic přistěhovaly nové rodiny a také přibylo prvňáků, kteří do škol dojíždí. Obce teď žádají dopravce o posílení spojů.
Přidáno: 29.09.2016
Požár chaty Libušín na Pustevnách bude opět řešit policie. Státnímu zástupci Jiřímu Sachrovi obžalobu vrátil Okresní soud ve Vsetíně. Stížnost žalobce proti takovému kroku zamítla olomoucká pobočka krajského soudu.
Přidáno: 29.09.2016
Ministerstvo vnitra a Policejní prezidium získaly anticenu za špatné informování veřejnosti v kauze reorganizace policie. V soutěži Otevřeno × Zavřeno o tom rozhodla veřejnost i odborná porota. Hlasujícím se dál nelíbilo například zamlčování údajů o porodech v českých porodnicích nebo odmítání ČEZu poskytovat informace.
Detail éčka
Detail
KódE492
NázevSorbitantristearát
KategorieEmulgátor
VlastnostiNejsou známy nežádoucí účinky - Nejsou známy nežádoucí účinky
PoužitíZabraňuje krystalizaci tuků v čokoládách, margarínech, zmrzlinách a dezertech.
ÚčinkyNejsou známy žádné negativní účinky na lidské zdraví.

Copyright 2012 duchna.cz, všechna práva vyhrazena

O nás | Pro partnery | Kontakty
www.rettigova.cz www.bio-life.cz www.viet-info.cz

Proinvence, s.r.o.

Truhlářská 1108/3

Praha 1

Czech Republic
info@duchna.cz


Jsme internetový portál zaměřený nejen na potraviny a jídlo. Cílem portálu Duchna.cz je propojení všech oblastí gastronomie, poskytování aktuálních informací a to vážnou i zábavnou formou.

Developed & Designed By 5Q, spol. s r.o.