O nás Kontakty
V tuto chvíli nejste přihlášen(a).  |   Přihlásit     Registrovat
Aktuální zprávy z domova
Přidáno: 29.05.2016
Vytopené domy a zničené zahrady - to včera v podvečer způsobily silné bouřky a přívalové deště na Královéhradecku. Nejhorší byla situace v okolí Třebechovic pod Orebem - například ve Výravě nebo v Jílovicích. Tam přívalové lijáky doslova spláchly dětskou soutěž dobrovolných hasičů. Záchranáři museli ze zatopeného hřiště evakuovat 450 dětí, které v Jílovicích trávily víkend.
Přidáno: 29.05.2016
Až polovina knihoven v Česku řeší podle Knihovnického institutu problémy s nedostatkem místa. Do regálů se pak nevejdou knížky, mnohde chybí i prostory pro pořádání besed, veřejných čtení nebo dětské koutky. Třeba kutnohorská knihovna by potřebovala zhruba třikrát víc místa, než má teď.
Přidáno: 29.05.2016
Stále víc lékaři účtují pojišťovnám vyšetření, která nikdy neprovedli. Upozorňuje na to Svaz zdravotních pojišťoven. Například v minulosti řešil platbu za porod u osmileté dívky. V řadě případů ale může jít podle Svazu a České lékařské komory jen o administrativní chybu.
Přidáno: 29.05.2016
Výdaje Čechů na sport rostou, ukazují to statistiky Eurostatu. Ročně za něj utratí kolem dvou a půl tisíce korun, a to včetně vybavení, vstupenek na sportovní utkání nebo třeba permanentek do fitness center. V roce 2012 to byla zhruba polovina.
Detail éčka
Detail
KódE942
NázevOxid dusný
KategoriePropelant
VlastnostiNejsou známy nežádoucí účinky - Nejsou známy nežádoucí účinky
PoužitíPoužívá se jako hnací plyn například u šlehačky ve spreji.
ÚčinkyNejsou známy žádné negativní účinky.

Copyright 2012 duchna.cz, všechna práva vyhrazena

O nás | Pro partnery | Kontakty
www.rettigova.cz www.bio-life.cz www.viet-info.cz

Proinvence, s.r.o.

Truhlářská 1108/3

Praha 1

Czech Republic
info@duchna.cz


Jsme internetový portál zaměřený nejen na potraviny a jídlo. Cílem portálu Duchna.cz je propojení všech oblastí gastronomie, poskytování aktuálních informací a to vážnou i zábavnou formou.

Developed & Designed By 5Q, spol. s r.o.